Sveriges största butik för tunnhåriga
30 dagars nöjd kund garanti
Fri frakt vid köp från 400kr
TOPPIK HÅRFIBRER (Prova-på burk) Visa full storlek

TOPPIK HÅRFIBRER (Prova-på burk)

Toppik Hårfibrer är små fibrer uppbyggda av organiskt keratin som fäster sig vid även de tunnaste av hårstrån och bygger upp deras tjocklek. Genom att varje hårstrå ökar i volym minskar genomlysande hårbotten, och tunnhårigheten döljs.

Toppik Hårfibrer smälter in med existerande hår för en förvandling som ser naturlig ut. Fibrerna är enkla att applicera, på specifika områden eller över hela hjässan, och stannar på plats hela dagen. Prova-på burken innehåller 2,5 gram och räcker till cirka en veckas utvärdering av produkten.

OBS! F.n. är nyansen mörkbrun slut. Väntas åter 10 november.

Tips: Applicera hårfibrerna med lätt hand jämnt över dina tunnhåriga områden. Undvik att applicera för mycket hårfibrer på ett och samma ställe. De större behållarna är enklare att applicera, och till både Regular Size och Large Size passar Spray Applicator - ett hjälpmedel som verkligen gör appliceringen busenkel!

Pris: 89,00 kr

DÖLJ HÅRAVFALL

MED TOPPIK - STYLING FÖR TUNNHÅRIGA.

Toppik® är världens mest använda produkt för att dölja tunnhårighet och håravfall hos kvinnor och män. Att tappa håret är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en smart och bekväm lösning. Sveriges mest populära stylingprodukt för tunnhåriga!

Dölj håravfall med Toppik - Styling för tunnhåriga
Produkten är tillagd i varukorgen
» Fortsätt handlaGå till kassan