Sveriges största butik för tunnhåriga
30 dagars nöjd kund garanti
Fri frakt vid köp från 400kr

Tunnhårig


Att gradvis tappa håret och bli tunnhårig är i många fall psykiskt påfrestande för de som drabbas, i synnerhet för killar och tjejer som nyss lämnat tonåren bakom sig för att stiga in i vuxenlivet. Men även för många fullt vuxna individer, kvinnor som män, är det psykiskt tärande att bli tunnhårig. Ungdomlighet, skönhet, virilitet och pondus – det är många åtråvärda attribut som förknippas med ett vackert hårsvall.

Att behöva gömma håret under en keps är vanligt hos många tunnhåriga. På sikt är risken stor att självförtroende och självkänsla hämmas med allvarliga konsekvenser som följd, exempelvis asocialt beteende och depression. Om håravfallet påverkar den drabbades liv så pass mycket att risken för försämrad livskvalitén är överhängande, bör professionell psykologisk hjälp övervägas. Det finns också andra hjälpmedel att tillgå för att lättare hantera tunnhårigheten. Med den noga formulerade hårvårdsserien Toppek förtjockas håret, från rot till topp! Bäst resultat uppträder genom kontinuerligt bruk.

 

Se hur bra toppik hårfibrer är om man är tunnhårig

Dölj de tunnhåriga områdena

 

Toppik hårfibrer döljer effektivt tunnhåriga ytor på hjässan med hjälp av statiskt laddat keratin – det ämne som håret till största delen består av. Hårfibrer appliceras direkt ur burken och hakar sig fast på befintliga hårstrån vilket resulterar i att det behandlade området inte längre ser tunnhårigt ut  och detta på ett mycket realistiskt sätt. Med Toppiks patenterade pump blir appliceringen busenkel och resultatet ännu bättre.

Hos läkaren finns en tablett vid namn Propecia, men den kan bara fås via recept och är inte till för kvinnor, där är däremot minoxidil, en substans som stryks på hjässan två gånger dagligen och stimulerar hårväxt och motverka tunnhårighet. Denna produkt kompletteras med fördel av X5 Hair Laser som är en bärbar, trådlös hemmalaser avsedd för tunnt och livlöst hår – de speciella laserstrålarna hjälper till att återställa den biologiska funktionaliteten i hårsäckarna och kan användas av både män- och kvinnor.

Det går även att genom hårkirurgi för att mer hår på huvudet och därigenom se mindre tunnhårig ut. Ingreppet kallas hårtransplantation och erbjuds på en rad platser i Sverige. Både män- och kvinnor kan ta del av kirurgin och resultatet blir ofta mycket bra, men var noga med att välja en välkänd och erkänt duktig klinik då det finns mindre seriösa aktörer man inte vill hamna hos.

Är man mycket tunnhårig eller har höga krav på att få en tjock kalufs, kan en hårersättning vara lösningen. Denna moderna form av peruk klistras eller tejpas mot en delvis rakad skalp för att passa in med det egna sido- och nackhåret. Underhålls krävs varje månad, men det kosmetiska resultatet blir ofta imponerande.

 

Till förstasidan på Toppik.se


DÖLJ HÅRAVFALL

MED TOPPIK - STYLING FÖR TUNNHÅRIGA.

Toppik® är världens mest använda produkt för att dölja tunnhårighet och håravfall hos kvinnor och män. Att tappa håret är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en smart och bekväm lösning. Sveriges mest populära stylingprodukt för tunnhåriga!

Dölj håravfall med Toppik - Styling för tunnhåriga
Produkten är tillagd i varukorgen
» Fortsätt handlaGå till kassan