Sveriges största butik för tunnhåriga
30 dagars nöjd kund garanti
Fri frakt vid köp från 400kr

Nöjd kund garanti - Det finns bara en Toppik!

I en bransch som vimlar av kopior och plagiat som ger tomma löften, så står originalet Toppik ut som den produkt som testats och rekommenderats av miljontals konsumenter, läkare och kosmetologer världen över. Trots otaliga kopior kan ingen kopiera den patenterade tekniken som gör Toppik unik. Toppik är alltid 100% garanterad kvalité och gör att ditt hår ser tjockare ut på 1 minut.

Vi erbjuder en 30-dagars nöjd kund garanti till dig som testar Toppik som ger dig pengarna tillbaka om du köper en burk Toppik Regular eller Toppik Large och mot förmodan inte skulle vara nöjd med resultatet av världens ledande produkt för att dölja tunnhårighet. Garantin gäller dig som köper och betalar på toppik.se. Du får öppna, använda och prova Toppik hårfibrer, och är du inte nöjd så skickar du tillbaka den till oss, och så får du tillbaka pengarna för produkten!


DÖLJ HÅRAVFALL

MED TOPPIK - STYLING FÖR TUNNHÅRIGA.

Toppik® är världens mest använda produkt för att dölja tunnhårighet och håravfall hos kvinnor och män. Att tappa håret är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en smart och bekväm lösning. Sveriges mest populära stylingprodukt för tunnhåriga!

Dölj håravfall med Toppik - Styling för tunnhåriga
Produkten är tillagd i varukorgen
» Fortsätt handlaGå till kassan