Sveriges största butik för tunnhåriga
30 dagars nöjd kund garanti
Fri frakt vid köp från 400kr
 
Toppik SupportVad är Toppik hårfibrer gjort av?
 
Toppik hårfibrer är uppbyggda av organiskt keratin, ett protein som utgör den största beståndsdelen i mänskligt hår. Fibrerna har en naturlig statisk laddning som gör det möjligt för dem att fästa vid även de finaste av hårstrån. Toppik innehåller inga farliga kemikalier eller andra komponenter som kan skada ditt hår eller hårbotten.
 
 
 
Påverkar Toppik hårtillväxten?
 
Nej, Toppik varken främjar eller hämmar hårtillväxt. De naturliga keratinfibrerna täpper inte till porer eller påverkar hårbottnens kondition.
 
 
 
Hur applicerar man Toppik hårfibrer?
 
Toppik hårfibrer ska helst appliceras i nytvättat, torrt hår. Balsam går bra att använda i längderna, men bör undvikas vid hårets rot för att hårfibrerna ska få ett så bra fäste som möjligt. Pudra fibrerna över de områden där du vill att håret ska se tätare och fylligare ut, alternativt använd  appliceringsverktyget Spray Applicator på 10-15 cm avstånd. För en mjuk och naturlig hårlinje används med fördel Hairline Optimizer. Fördela därefter fibrerna varsamt med kam eller med fingrarna. Använd gärna Toppik Fiberhold Spray för optimal hållbarhet och naturlig glans.
 
Tips: Föna håret med hårfön efter att du har tvättat håret för extra volym.
 
 
 
Kan jag använda Toppik hårfibrer tillsammans med värmeverktyg och stylingprodukter?
 
Ja. Vi rekommenderar att appliceringen av hårfibrerna sker efter bruk av värmeverktyg såsom hårfön, plattång eller locktång. Stylingprodukter såsom gel, mousse, serum eller liknande bör också appliceras innan hårfibrerna,  för att säkerställa att hårfibrerna inte förflyttas från områden som skulle ha varit täckta. Applicera hårfibrerna när stylingprodukterna har torkat. Hårspray kan även användas efter applicering av hårfibrerna. För mer frihet vid styling efter att fibrerna är på plats – använd Toppik Fiberhold Spray, som stärker bindningen mellan håret och hårfibrerna.
 
 
 
Vad händer om jag får Toppik på mina kläder?
 
Toppik färgar inte av sig på några material. Om du skulle få hårfibrerna på dina kläder eller sängkläder kan de enkelt borstas av.
 
 
 
Sitter Toppik kvar vind, regn och under fysisk aktivitet?
 
Toppik hårfibrer stannar på plats i såväl vind som regn, samt vid fysisk aktivitet och perspiration. För optimal hållbarhet rekommenderar vi att du använder Toppik Fiberhold Spray, vars formula är speciellt utvecklad för att stärka bindningen mellan hårfibrerna och hårstrået.
 
 

Hur länge stannar Toppik hårfibrer på plats?
 
Toppik hårfibrer sitter på plats tills det att de schamponeras ut. De kan förflyttas en aning, men kan då enkelt bättras på.
 
 
 
Kan jag blanda olika nyanser av Toppik hårfibrer?
 
Ja, det går bra att blanda flera nyanser av våra hårfibrer. Det kan ibland vara nödvändigt för att få fram en nyans i perfekt ton med din egen. Hårfibrerna kan blandas i behållaren med önskad mängd av vardera nyans , då sikten på behållaren är avtagbar. Alternativt kan man blanda dem direkt vid applicering. Om du blandar dem direkt vid applicering rekommenderar vi att du börjar med den ljusare nyansen, och därefter fördelar den mörkare nyansen ovanpå. Avsluta gärna med Toppik Fiberhold Spray för att minimera eventuella nyansskiftningar, och för ett mer långvarigt resultat.
 
 
 
Hur länge håller en behållare Toppik hårfibrer?
 
Det beror på hur ofta produkten används, hur mycket som används vid varje tillfälle och vilken storlek behållaren har. För en sparsam applicering, använd appliceringsverktyget Spray Applicator. Nedan följer generella riktlinjer:
 
Regular Size (12g) – ca 30 dagars förbrukning
Large Size (27,5g) – ca 75 dagars förbrukning 
Giant Size (55g) – ca 150 dagars förbrukning
 
 
 
Min Spray Applicator har slutat att fungera. Vad gör jag?
 
Tag av applikatorn från hårfiberburken och skölj inuti applikatorns gångar med varmt vatten för att få ut eventuella lagringar av hårfibrer. Låt applikatorn torka helt innan du åter fäster den på hårfiberburken. Om din Spray Applicator fortfarande inte fördelar hårfibrerna jämnt, vänligen kontakta Toppik kundtjänst.

Observera: Vi rekommenderar att du förvarar din Spray Applicator i ett torrt utrymme.
 
 
 
Kan jag använda Toppik hårfibrer för att täcka utväxt efter hårfärgning?

Toppik hårfibrer kan användas för att täcka utväxt, då färgskillnaden mellan naturligt hår och färgat hår blir mindre påtaglig. De kan även användas för att till exempel minska synligheten av extensions-fästen.

Toppik Root Touch Up är vår färgspray speciellt utvecklad för täckning av utväxt. Dess avancerade munstycke fördelar pigmenten med airbrush effekt just där det behövs - för ett snabbt och jämnt resultat. 

DÖLJ HÅRAVFALL

MED TOPPIK - STYLING FÖR TUNNHÅRIGA.

Toppik® är världens mest använda produkt för att dölja tunnhårighet och håravfall hos kvinnor och män. Att tappa håret är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en smart och bekväm lösning. Sveriges mest populära stylingprodukt för tunnhåriga!

Dölj håravfall med Toppik - Styling för tunnhåriga
Produkten är tillagd i varukorgen
» Fortsätt handlaGå till kassan