Sveriges största butik för tunnhåriga
30 dagars nöjd kund garanti
Fri frakt vid köp från 400kr

köpvillkor


Frakt
Fraktkostnaden är endast 25 kr oavsett orderstorlek. Vid köp över 400 kr är frakten gratis. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Din beställning skickas alltid som a-post för snabbast möjliga leverans. Vi reserverar oss mot tillfällig slutförsäljning.


Betalningsmetoder (Via Klarna eller som Postförskott)
Våra priser är listade inkl. lagstadgad momssats. Hos Toppik.se kan du betala med:

Bank- eller kreditkort
Betalningen med antingen VISA eller MasterCard sker över en säker 128-bitars anslutning. Du kan betala med alla kort med VISA och MasterCard logotyp.

Faktura
Du betalar efter att du fått paketet med 14 dagars betalningstid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas enbart via e-post.

Villkor för faktura
Du kan kontrollera din fakturastatus på www.klarna.se (mina sidor). OBS! Du måste ange din korrekta folkbokföringsadress och personnummer för att kunna handla via faktura. Om du inte kan betala med vanlig faktura finns alternativet att betala i förskott via bankgiro med så kallad förskottsfaktura, om du vill betala på detta sätt ber vi dig kontakta oss på info@toppik.se så berättar vi hur du går tillväga. Denna betalningsmetod tar några dagar extra pga bankernas ledtider. Vill du ha snabb leverans så välj kort eller vanlig faktura som betalningsmetod.

Postförskott
Du hämtar ditt paket på ditt postkontor och betalar samtidigt. Eventuellt outlösta paket som går i retur debiteras 250 kr i efterhand. 

Allmänna villkor
Medlemskap och personuppgiftsregister enligt PUL, personuppgiftslagen. När du som kund fyller i dina person- och kontaktuppgifter godkänner du att dessa uppgifter registreras och används av Toppik. Uppgifterna är nödvändiga för att Toppik ska kunna ge bästa service, kontakta dig och leverera varor. Som kund är du skyldig att se till att den angivna leveransadressen är korrekt.


Ångerrätt, returrätt och reklamationer
Som kund har du 14 dagars full returrätt från och med mottagandet av varan. Varan skall vara oanvänd, i obruten förpackning och returen blir först godkänd när varan blivit inspekterad av vår personal. Vi återbetalar endast om varan returneras i fullgott skick. Du står för fraktkostnaden för returvaran. Om vi har skickat fel vara står vi för fraktkostnaden.

Returadress:
Baldacci AB
A Odhners gata 7
421 30 Västra FrölundaSäkra Betalningssätt
 
Förutom att du som kund ska bli 100% nöjd med de produkter du handlar hos Toppik.se, anser vi att du som kund också ska kunna känna dig 100% trygg under betalningsprocessen med kort på vår webbplats och därför har vi valt Nordens ledande leverantörer av betalningslösningar.

Betala med Klarna
Klarna
har utvecklat betaltjänster under många år och har bred och omfattande erfarenhet av att erbjuda kunden lösningar anpassade efter marknadens krav. Säkerhet, trygghet och enkelhet är avgörande nyckelord för en verksamhet som hanterar betalningar. Klarna är PCI-certfierad av VISA/MasterCard och säkerhet i alla led, är en självklarhet.

Faktura via Klarna

Vi erbjuder beställning mot faktura genom Klarna. Fakturan ska betalas inom 14 dagar efter din beställning. Fakturan skickas endast via e-post så vänligen kontrollera att du uppgivit korrekt e-post adress! Förenklad kreditkontroll utförs. Avgift för faktura är numera helt borttagen. Mer information från Klarna:
- Vanliga frågor och svar angående faktura betalning.
- Klicka här för Klarnas fullständiga villkor.

Kan jag flytta fram min faktura?
Det går att flytta fram fakturans betalningsdatum med 10 dagar. Detta görs genom genom Klarnas kundtjänst: http://klarna.com/sv/kundtjanst Där fyller du i dina uppgifter, och i fältet Fråga väljer du "Jag vill flytta fram mitt förfallodatum".

Avbetalning via klarna
Vi erbjuder avbetalning på maximalt 24 månader. Vår samarbetspartner när det gäller faktura och avbetalning är Klarna, ett av sveriges största företag när det gäller fakturering och avbetalning. Avbetalningen kostar 29 kr i uppläggningsavgift. Sedan är det en avi-avgift på 29 kr/månad, och f.n en ränta på 1,625% per månad. Kunden väljer själv hur han/hon du vill betala av, man kan maximalt dela upp betalningen på 24 månader. Minsta belopp är 50 kr/månad. Kunden kan också betala in hela beloppet direkt.

Postförskott
Vi skickar också ut din beställning via postförskott om så önskas. Postens avgift på f.n. 50 kr tillkommer utöver reguljär fraktkostnad.


DÖLJ HÅRAVFALL

MED TOPPIK - STYLING FÖR TUNNHÅRIGA.

Toppik® är världens mest använda produkt för att dölja tunnhårighet och håravfall hos kvinnor och män. Att tappa håret är för många en stor tragedi men med Toppik erbjuder vi en smart och bekväm lösning. Sveriges mest populära stylingprodukt för tunnhåriga!

Dölj håravfall med Toppik - Styling för tunnhåriga
Produkten är tillagd i varukorgen
» Fortsätt handlaGå till kassan